شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس
سرخط خبرها

گزارش شهردار مشهد بعد از ۲ روز عملیات مداوم| پیش بینی بودجه برای جبران خسارات ناشی از سیل مردم + فیلم

  • کد خبر: ۲۲۸۴۵۴
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۱:۱۷
گزارش شهردار مشهد بعد از ۲ روز عملیات مداوم| پیش بینی بودجه برای جبران خسارات ناشی از سیل مردم + فیلم
شهردار مشهد اعلام کرد: بر اساس مصوبه ستاد مدیریت بحران خراسان رضوی بودجه‌ای برای رفع خسارات مردم پیش بینی شد و شهرداری مشهد مکلف شد که هرجا دیوار یا محدثاتی که باعث ابگرفتگی یا تجمع اب باشد یا خطر افرین در بحث سیلاب باشد چه با مالکیت شخصی، دولتی یا دستگاه‌های عمومی باشد را با بررسی فنی لازم تخریب کند.

شهردار مشهد در گفتگو با شهرآرانیوز درباره عملیات انجام شده توسط کارکنان مدیریت شهری برای رفع آبگرفتگی‌ها گفت: همشهریان عزیز آگاه هستند که از هفته گذشته شاهد بارش رحمت الهی و باران بودیم و پیش بینی بارندگی انجام شده بود. حدود ۶ هزار نیروی شهرداری و ۲۰۰ دستگاه ماشین آلات برای رفع آبگرفتگی‌ها اماده به کار بود و به صورت صد در صد اماده باش بودیم. 

اینجا ببینید:


محمدرضا قلندرشریف ادامه داد: پیش بینی نمی‌شد که این بارندگی که اعلام شده بود به این حجم زیاد یعنی ۳۸.۴ میلی متر ظرف ۴۰ دقیقه برسد. این حجم بارش به سطح شهر مشهد سراریز شد.

وی افزود: با توجه به امادگی در مناطق سیزده گانه شهرداری و سازمان‌ها و معاونت‌های زیرربط داشتیم، خوش بختانه در نقاط مختلف شهر مشکل جدی نداشتیم و فقط در دو نقطه شرایط بحرانی به وجود امد.

شهردار مشهد ادامه داد: زیرگذر میدان انقلاب و بلوار سپاه و سپاه ۶۹ شرایط بحرانی شد. باتوجه به گستردگی باران که تقریبا در ۵۰ سال گذشته در این وسعت بی نظیر بود. میدان انقلاب هم با ان وسعت اب گرفتگی که نزدیک به ۴ متر عمق اب رسیده بود در کمتر از ۱۵ ساعت کل اب محل در ساعت ۳ صبح تخلیه شد و قبل از ساعت ۹ یک باند در مسیر شرق به غرب و تا ساعت ۱۰ نزدیک مسیر بالعکس را بازگشایی کردیم و کل مشکل این تقاطع رفع شد و الان هم ترافیک در این منطق به صورت عادی است.

قلندرشریف افزود: مورد دیگر چالش در خیابان سپاه بود و به طور مشخص سپاه ۶۹ با توجه به اینکه خط القعر بود و پایین‌ترین نقطه در معابر این محله بود و زمینی در ان منطقه وجود دارد که اب در ان تجمع زیادی داشت. با توجه به این تجمع اب دیوار ان منطقه تخلیه شد. خانه‌هایی که در این کوچه وجود داشت دچار ابگرفتگی شدند. علاوه بر این بارش تومان باران و تگرگ مشکل را دوچندان کرده بود و منجر به نفوذ سیل اب به درون منازل مردم شده بود.

پیش بینی بودجه برای جبران خسارت مردم

وی با اشاره به این که تمامی نیرو‌های شهرداری از دیروز بدون توقف مشغول به کار شدند گفت: همکاران ما تمام مشکلات را در حوزه تخلیه اب و لجن انجام دادند. حتی تعدادی از منازلی که مالکین شان حضور نداشتند و نبودند این کمک‌ها را صبح دریافت کردند و برای اسکان موقت شان نیز پیش بینی‌های لازم انجام شد و لوازم منزل شان نیز خارج شد و به جای دیگر منتقل شد و همکاران ما و سایر دستگاه‌ها نیز همچنان در خیابان سپاه و منطقه سیل زده برای برای رفع مشکلات مردم مستقر هستند.
شهردار مشهد تصریح کرد: از امروز صبح نیز میزبان وزیر محترم کشور بودیم. خوشبختانه وقتی ایشان مراجعه کردند میدان انقلاب بازگشایی شده بود و مشکلی نداشتیم و در کوچه سپاه ۶۹ هم اقدامات مهم اساسی انجام شده بود و ایشان هم بازدید داشتند و با مردم گفتگو کردند و مشکلات شان را مطرح کردند.

قلندر شریف گفت: اقای وزیر هم به همراه استاندار و فرماندار حضور داشتند و موضوعات مورد بررسی قرار گرفتند و ساعت ۱۲ و نیم هم جلسه ستاد مدیریت بحران خراسان رضوی با حضور اقای استاندار و وزیر برگزار شد و تصمیماتی اخذ شد که برای مدیریت شرایط فعلی و امادگی برای اینده بود. همچنین بودجه‌ای برای جبران خسارت و رفع مشکلات مردم در کوچه سپاه ۶۹ پیش بینی شد تا در ادامه اقدامات لازم برای خدمت به مردم عزیزمان انجام شود. همچنین مصوبات خوبی و تکالیفی برای دستگاه‌های مختلف معین شد.

تخریب بدون تشریفات هرگونه محدثات برای امنیت مردم

وی درباره تخریب دیوار متعلق به اراضی آستان قدس رضوی نیز گفت: یکی از تصمیمات این بود که شهرداری مکلف شد که هرجا دیوار یا محدثاتی که باعث ابگرفتگی یا تجمع اب باشد یا خطر افرین در بحث سیلاب باشد چه با مالکیت شخصی، دولتی یا دستگاه‌های عمومی باشد را با بررسی فنی لازم تخریب کند. در واقع شهرداری مجاز است که بدون هیچ گونه مراحل قانونی دیوار را تخریب کند و از مردم عزیزمان رفع خطر کند که این خطر اعم از مالی و جانی است.

این مصوبه را به همکاران مان در شهرداری بخشنامه کردیم تا در مناطق ۱۳ گانه بازدید داشته باشند و هرگونه دیوار یا محدثاتی را که در این قالب است تخریب کنند تا رفع خطر انجام شود. امروز هم تعدادی دیوار در سطح شهر مشهد در راستای این مصوبه تخریب شد و اگر نیاز باشد بازهم در این راستا اقدام خواهیم کرد.

مردم از تردد غیرضرور پرهیز کنند

امروز از سر شب بارندگی را داشتیم و هنوز هم شاهد بارش رحمت الهی هستیم و همکاران ما همچنان در اماده باش ۱۰۰ درصد هستند. فردا و شنبه نیز بارندگی خواهیم داشت که پیش بینی شده بارش شدید است. خواهشم از شهروندان این است که کمترین تردد را با خودرو‌های شخصی در سطح شهر داشته باشند. چراکه خودرو‌های امدادی و خودرو‌هایی که برای کمک اعزام می‌شوند در ترافیک گیر نکنند. خواهش میکنیم مردم از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنند. اگر لازم باشد مثل چهارشنبه زمان فعالیت قطار شهری و اتوبوسرانی را تمدید خواهیم کرد.

خواهش دیگرم این است که در این شب‌ها که هوا سرد است اگر همشریان ما کسانی را مشاهده کردند که بی سرپناه هستند و بنا به هردلیلی درگیر مشکلاتی هستند، خواهش میکنم با ۱۳۷ تماس بگیرند و به همکاران من اعلام کنند. ما این عزیزان را محترمانه به خانه‌های سبز اعزام می‌کنیم تا در مکانی امن امکان استراحت و صرف غذا را داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->